VIDEO. Victor Ponta, în Arenă: Sunt Victor Viorel Ponta și vreau să fiu președinte

Data publicării:
10373028 814482871924935 2980037618759451419 o

La eveniment este prezent și premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă. El a stat în stânga lui Victor Ponta și a rostit ulterior un discurs. Pe un ecran gigantic al stadionului au rulat mesaje și de la liderul socialiștilor europeni, Martin Schulz, de la alți lideri socialiști din Europa, dar și din partea unor personalități din PSD.

Punctul culminant l-a reprezentat discursul rostit de însuși Victor Ponta, chiar dacă în acel moment unii dintre participanți, care asistaseră la spectacolul ce a prefațat lansarea candidaturii sale, părăseau stadionul. 

CAMERA ASCUNSĂ. Victor Ponta, lansare pe Arena Națională. „Ne-a dat bani. 100 de lei”
Sfatul lui Mircea Geoană pentru Victor Ponta
Liviu Dragnea: „Cel mai mare, mai vizionar, mai puternic partid din România e îndrăgostit de țara lui”

VIDEO: Discursul lui Victor Ponta

„Sunt Victor Viorel Ponta și vreau să fiu președintele românilor și al fiecărui român!”, a anunțat liderul PSD.

Azi la 42 de ani vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau să fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la marea unire”, a spus Ponta

El le-a spus participanţilor la evenimentul de lansare că este recunoascător pentru faptul că social-democraţii au avut încredere să-l aleagă preşedinte al partidului la 37 de ani şi că românii au avut încredere să fie premier la 39 de ani.

„Vreau spun cât sunt recunoscător pentru că la 37 de ani aţi avut încredere să mă alegeţi în fruntea PSD, partid pe atunci înfrânt, care îşi pierduse speranţa. Am fost împreună, uniţi şi am câştigat toate bătăliile. O vom câştiga şi pe cea din 16 noiembtrie, o bătălie pentru România”, a spus Ponta.

„Vreau să mulţumesc românilor care la 39 ani au avut încredere să fiu celmai tânăr premier din Europa, premierul unei ţăr distrusă economic şi social, fără încredere, fără speranţă. Împreună am îmdreptat lucrurile rele, am făcut multe lucruri bune, am arătat că românii pot să aibă grijă unii de alţii, pot să trăiască în ţara lor aşa cum îşi doresc”, a adăugat Ponta.

Ponta: Sunt strănepotul unui român din Ardeal, nepotul unui preot ce m-a învăţat să cred în Dumnezeu

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, pe Arena Naţională, unde şi-a lansat candidatura la Preşedinţia României, că este strănepotul unui român din Ardeal, care în 1917 a cerut cetăţenie şi a luptat pentru Marea Unire, precum şi nepotul unui preot care l-a învăţat să creadă în Dumnezeu.

„Destinul dumneavostră, Dumnezeu, a vrut să fim azi împreună şi vrea să fim împreună în continuare. Sunt un român ca oricare alt român, sunt om care îşi iubeşte ţara, sunt mândru de ea, că pot să muncesc împreună cu dumneavostră. Sunt, ca mulţi dintre dumneavoastră, strănepotul unui român din Ardeal care în 1917 a cerut cetăţenie română şi a luptat alături de români pentru maree unire”, a spus Ponta.

El a adăugat că este, pe de altă parte, nepotul unui preot care l-a învăţat că e important să crezi în Dumnezeu.

„Sunt nepotul unui preot care m-a învăţat că e important să crezi în Dumnezeu, al catolicilor, orotodocşilor, al musulmanilor... Cel care crede în Dumnezeu e un om bun, se gândeşte cu griţă la alţii”, a mai spus Ponta.

Ponta a mai arătat că este, de asemenea, copilul unor părinţi care au investit tot ce au avut în el şi în surorile sale, dar şi tatăl unor copii pe care îşi doreşte să îi vadă crescând în România, nu peste hotare.

„Sunt de mulţi ani împreună cu dumneavostră. Am făcut lucruri bune, au avut alţii grijă să aflaţi lucrurile rele. Le ştiţi pe toate. Am multe de schimbat la mine înainte să vă cer să schimbaţi ţara. Mi-e teamă, aşa cum spunea şi domnul Oprescu, să nu vă dezamăgesc, să nu vă înşel încrederea", a mai spus Ponta.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri