VIDEO. Viorica Dăncilă, huiduită la Arad

Data actualizării: Data publicării:
protest arad

Aproximativ două sute de oameni protestează în fața Prefecturii Arad, unde este așteptată premierul Viorica Dăncilă.

Protestatarii scandează sloganuri împotriva premierului și a PSD. Este deja al doilea protest față de sefa Guvernului în județul Arad.

Zeci de liceeni s-au adunat dimineaţă în fața Primăriei Lipova, acolo unde Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu autoritățile locale. Tinerii au purtat pancarte cu sloganuri anti-PSD și împotriva Guvernului. 

Mulți dintre protestatari erau îmbrăcați cu tricouri cu inscripția „Nimic”, aluzie la o replică dată de un bărbat din județul Suceava președintelui PSD, Liviu Dragnea

Premierul se află într-o vizită în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii şi al Finanţelor.

Viorica Dăncilă a fost huiduită şi ieri la Cluj, acolo unde mai mulţi protestatari au şi urmărit-o la Institutul Oncologic cerându-i să demisioneze.

Premierul a spus însă că nu-i este teamă să meargă în niciun judeţ. Dăncilă a spus că oamenii cred în programul de guvernare şi o primesc cu „multă deschidere”, iar cei care protestează sunt „câţiva care aşa au învăţat şi asta fac”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri