VIDEO. Viorica Dăncilă, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum

Data actualizării: Data publicării:
180424_GUVERN_CVADRILATERALA_DANCILA_PRIMIRI_14_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, că PSD nu va face campanie pentru influențarea votului la referendumul privind modificarea Constituției, în sensul redefinirii familiei.

„(...) Nu este îndreptată spre o anumită orientare sexuală sub nicio formă. Vom vedea ce va ieși dacă vor veni la vot. Partidul Social Democrat nu va face campanie... nu va face campanie... Este obligația tuturor să facă acțiuni ca să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit unei înregistrări publicate de europarlamentarul Cătălin Ivan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ca să vedeți singuri, să nu vă mai zic eu, ce înseamnă dublul limbaj. Una zic la București, alta la Bruxelles. Dragnea zice că PSD susține referendumul, Dăncilă, din poziția de al doilea om în partid, spune răspicat și repetă de trei ori ăa PSD nu susține același referendum. Cât de ticălos să fii să încerci să folosești o temă atât de sensibilă și importantă în interes personal și nici măcar să nu ți-o asumi până la capăt?”, a scris Cătălin Ivan.

Vineri, Liviu Dragnea a anunțat că au existat colegi din Partidul Socialiştilor Europeni care au cerut PSD să nu susţină referendumul pentru familie, dar că social-democraţii nu pot să nu ţină cont de iniţiativa a trei milioane de români.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri