Sari la conținut

Vintilă, dialog cu Dragnea în avion: "Vă bateți joc de țara asta și mințiți un popor întreg"

Realizatorul Marius Vintilă povesteşte pe blogul său şi pe contul personal de Facebook cum s-a întâlnit cu Liviu Dragnea în avionul care venea de la Viena la Bucureşti şi redă dialogul avut cu liderul PSD.

"Dragnea face și desface chiar acum guvernele care au comis cele mai nasoale și mai inconștiente chestii de după ’89. Iar noi ne pregătim să mergem la protest imediat ce aterizăm. Cu legile justiției și cu ordonanța 13 transformată în lege. Sunt cu el în avion și am doar două-trei minute să îi spun ceva. Ceva pe un ton civilizat, deși îmi e greu, ceva care nu mă aștept să îi schimbe comportamentul de azi pe mîine dar care să conteze. De ce sunt oamenii, sau poate doar românii (?) atît de “cuminți” încît cînd văd cîte un politician lîngă ei fac obișnuitul mărunt din buze dar nu se duc să îl confrunte. Se înjură mult pe Facebook, pe bloguri, în piață. Dar dacă ajungi singur cu el, ce îi spui din tot ce ai să îi spui?", scrie Marius Vintilă, pe contul său de Facebook.

Dialogul care a urmat între cei doi poate fi citit pe blogul lui Vintilă.

În ziua protestelor, liderul PSD a fost fotografiat pe aeroportul din Viena de o altă româncă, Irina Vasilescu. Detalii AICI.

Pe aceeași temă