Viorica Dăncilă, așteptată de protestatari la Iași. Mesajul afișat: „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie"

Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dăncilă, așteptată de protestatari la Iași

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner inscripționat „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie". Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”.

Premierul Viorica Dăncilă participă la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, după care urmează să aibă o întâlnire cu primarii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner cu mesajul „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie". Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”. De asemenea, un bărbat a strigat „analfabeto” și ”la pușcărie cu voi”.

Înaintea Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanții unor organizații de la Iași care promovează construcția autostrăzii A8.

Recent, primarul Iașului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care făcea referire la vizita anunţată de premier, manifestându-și speranța că Dăncilă va fi prezentă în oraș pentru a-și „lua adio de la votul ieșenilor”.

Viorica Dăncilă, turneu electoral cu elicopterul în Moldova, singura regiune fără autostradă

Pentru turneul electoral din Moldova, singura regiune din țară fără nicio autostradă, Viorica Dăncilă a ales să se deplaseze cu elicopterul. Premierul este însoțit de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Potrivit stirisuceava.net, Viorica Dăncilă a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, după ce și-a anulat vizita programată în Botoșani.

Editare: D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri