Viorica Dăncilă, atac la Tăriceanu: Cine nu are curajul să își asume guvernarea, să nu ceară voturi

Data publicării:
Dancila trimite noi propuneri la cotroceni
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a scris, marți, pe Facebook, un mesaj în care îi atacă pe foștii parteneri de guvernare. Dăncilă îi mulțumește Ramonei Mănescu „pentru că a dat dovadă de asumare și maturitate” și transmite că „guvernul își va face treaba în continuare”.

„Noi nu ne jucăm și nu facem un du-te-vino cu guvernul și cu stabilitatea țării, în funcție de cum ne convine electoral. Principala mea preocupare este buna funcționare a instituțiilor statului, care înseamnă stabilitate și echilibru în societate. (...) Nu pot însă să nu remarc oportunismul care ne înconjoară în această perioadă. Ori de câte ori apare un context prielnic, există întotdeauna diverși care se cațără politic pe el și uită complet ce ar trebui cu toții să facem pentru România. Este expresia unei lipse de responsabilitate și a unei disperări care fac rău țării, fac rău oamenilor și trebuie să înceteze.”, scrie Viorica Dăncilă.

Prim-ministrul s-a referit și la rămânerea în Guvern a ministrului de Externe, Ramona Mănescu.

„Dacă ALDE ar fi avut mai mulți ca doamna Mănescu, astăzi nu ne-am fi aflat aici”, susține Dăncilă.

Președintele PSD face apel la alți oameni politici, din afara partidului, dar care se identifică cu PSD pentru a susține Guvernul.

„Cunosc personal mulți oameni responsabili, nu doar în PSD, ci și în celelalte partide, care se identifică cu această atitudine a noastră. Cu o nouă echipă guvernamentală, vom merge înainte pentru a ne îndeplini promisiunile. Cine nu are curaj să își asume guvernarea, n-ar trebui să aibă nici curajul de a veni și a mai cere voturi vreodată.”, a mai scris Viorica Dăncilă.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri