Viorica Dăncilă comentează ieşirea nervoasă a lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
dragnea dancila CEx PSD inquam ganea
Premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit astăzi despre ieșirea nervoasă a președintelui Liviu Dragnea de ieri, de la Parlament. „Oamenii politici sunt tot oameni”, spune șefa Executivului.

dragnea dancila CEx PSD inquam ganea
Premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Nu sunt membru al Parlamentului României, nu am fost la Parlament, vorbesc cu domnul Liviu Dragnea, este preşedintele PSD. Nu ştiu acest lucru, ieri am avut o zi foarte plină, azi am avut o zi foarte plină la Guvern. Ştiţi cum este, fiecare dintre noi... să luăm în calcul că fiecare om are probleme, adică se poate enerva, sunt lucruri care-l enervează. Şi oamenii politici sunt tot oameni şi pot avea astfel de ieşiri şi pot avea astfel de reacţii”, a spus Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri o ieşire nervoasă, la Parlament, atunci când ziariştii l-au întrebat cum le răspunde celor care susţin că proiectul legii privind executarea pedepselor la domiciliu, adoptat de Senat, l-ar avantaja.

„Cu ce dracu' mă ajută pe mine (proiectul de lege - n.r.), ca să înţeleg şi eu? Că totuşi m-am săturat. Dacă voi fi condamnat, cu ce mă ajută pe mine? Dacă mă întrebaţi înseamnă că aveţi ceva în cap când mă întrebaţi pe mine lucrul ăsta. M-am săturat de toate aceste minciuni. (...) Am înţeles că mă acuză. În afară de mine, mai sunt oameni în ţara asta? Întreb. Pe ei îi întrebaţi? Deci cei care nu sunt în funcţii publice pot să fie distruşi, pentru că nu vorbiţi cu ei. Nu ieşiţi din camera asta să vorbiţi cu ei. Cereţi-le dovezi (celor care spun că această lege îl favorizează - n.r.). Orice lege mă favorizează pe mine”, a spus Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri