Viorica Dăncilă, gafă în plen: Adversarii PSD au contestat programul de guvernare care, vă spun sincer, nu a făcut bine României

Data actualizării: Data publicării:
dancila

Prim-ministrul Viorica Dăncilă s-a încurcat de câteva ori în discursul ținut în plenul Parlamentului. La un moment dat, premierul a afirmat că „programul de guvernare a făcut rău României”, încercând să spună, de fapt, că toate criticile aduse de adversarii PSD au dăunat țării.

„Mi s-a cerut să explic românilor cum au fost cheltuiți banii din creșterea economică. Țin să sublinez că pentru mine, ca prim-ministru, criticile aduse de către opoziția parlamentară, și în mod special de PNL, reprezintă un element foarte important în evaluarea activității guvernului. Nu ne considerăm infailibili. Aceste critici sunt absolut necesare pentru noi.”, a spus Dăncilă, înainte să anunțe o creștere economică record pentru România care, spune premierul, „s-a resimțit și în buzunarul românilor”.

În prezentarea realizărilor guvernului pe care îl conduce, premierul s-a încurcat la un moment dat și a comis o mică gafă, încercând să răspundă criticilor Opoziției: 

„Acesta este adevărul. În cursul anului 2017, adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program (de guvernare - n.r.) care, vă spun sincer, nu a făcut bine României“, a afirmat Viorica Dăncilă de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

România a realizat una din cele mai mari creșteri economice din Europa și chiar din lume, iar aceasta se simte în buzunarele românilor. Ura, dezbinarea, exportarea acestor discursuri politicianiste nu vor aduce nimic bun”, a continuat premierul.

Aceasta nu a fost singura gafă a Vioricăi Dăncilă. În timpul unui schimb de replici cu Opoziţia pe tema autostrăzii București-Pitești, premierul s-a ajutat de notițele pregătite de consilieri.

„M-ați întrebat de autostrada București – Pitești... stadiul autostrăzii Sibiu... Vreau să vă răspund punctual și de aceea sunt foarte atentă”, a spus premierul României.

Gafa prim-ministrului nu a trecut neobservată de Opoziție. „Astăzi suntem de acord cu premierul Viorica Dăncilă”, a scris USR pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri