Viorica Dăncilă, mesaj după demisia din PSD: „A fost un gest firesc, necesar”. Ce planuri are în continuare fostul premier

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila declaratie de presa la sediul psd
Foto: InquamPhotos/Ilona Andrei

După demisia din CEx de marți seară, Viorica Dăncilă a postat, miercuri, pe o rețea socială un mesaj plin de recunoștință și mulțumiri adresat celor care au votat-o la alegerile prezidențiale, precum și celor care i-au fost alături în perioada în care a condus - cu succes, spunea ea - cea mai mare formațiune politică din țară.

În același mesaj, fostul premier spune că va rămâne alături de femeile social-democrate.

Mesajul postat pe Facebook de Viorivca Dăncilă:

„Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această campanie, mulțumesc fiecărui român care a avut încredere în mine. Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează și îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viața politică din România. Rămân, ca și până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-și face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalității de șanse.

Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat și cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului și scorul de la alegerile care urmează.

Așa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să știm să ne adaptăm vremurilor și să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranța că noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanență pulsul societății și întorcându-se de fiecare dată la români”, este mesajul transmis de Viorica Dăncilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri