Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu și mai mulți lideri PSD au fost la ziua de naștere a iubitei lui Dragnea

Data publicării:
iubita dragnea tanase irina inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Dăncilă, ministrul muncii, Olguța Vasilescu, președintele comisiei SRI, Claudiu Manda, șeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu s-au numărat printre cei aproximativ 30 de invitați care au participat, vineri seară, la ziua de naștere a iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, potrivit unor surse din PSD citate de G4Media.ro.

iubita dragnea tanase irina inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Petrecerea a avut loc la un restaurant din Herestrău, la Trattoria Il Calcio, deținut de Gino Iorgulescu, susținut în trecut de Liviu Dragnea la șefia LPF, mai scrie publicația.

Au fost angajați mai mulți bodyguarzi de la firma de securitate SWAT, unii dintre ei fiind amplasați inclusiv pe acoperiș. În plus, ferestrele restaurantului ar fi fost acoperite cu hârtie neagră.

Surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că Irina Tănase se implică tot mai mult în treburile guvernării. Acesta ar fi de fapt și unul dintre motivele rupturii dintre Liviu Dragnea și ministrul dezvoltării regionale, Paul Stănescu, nemulțumit că Irina Tănase ar dori să aibă un cuvânt de spus în problemele Guvernului, scrie G4Media.ro.

Citiți mai mult pe G4media.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri