Viorica Dăncilă visa în copilărie să devină medic: Între timp m-am răzgândit

Data actualizării: Data publicării:
dancila viorica vasilica inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a spus că familia ei este discretă, că nu a vrut să o scoată în prim-plan și că a participat cu soțul său „decât la evenimente la care se impunea”. Premierul a vorbit și despre visul său din copilărie: să devină medic.

viorica vasilica dancila cex inquam octav ganea 20181210 182440_OGN_3110-01
Premierul Viorica Dăncilă a spus într-un interviu că visa să se facă medic. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă a spus, într-un interviu înregistrat difuzat duminică seară de România TV, că a intrat în politică cu gândul de a se implica și de a lupta pentru lucrurile în care a crezut, iar viața i s-a schimbat de când a preluat funcția de prim-ministru.

„Familia mea a dat dovada de discreție. Am participat cu soțul decât la evenimentele la care se impunea”, a afirmat Dăncilă, potrivit Hotnews.ro.

Viorica Dăncilă a vorbit și despre visul său din copilărie: „În copilărie voiam să devin medic. Între timp m-am răzgândit, sunt inginer. Am profesat această profesie până în 2009, când am devenit europarlamentar”.

Dăncilă: „La cozonac nu mă pricep”

Viorica Dăncilă a mai spus că de sărbători va găti, totuși, pentru familie, "produse românești", dar nu cozonac, pentru că a încercat, dar a fost un eșec: "Mi-ar place să fac cozonac, dar am încercat și nu mi-a ieșit, a fost un eșec. La cozonac nu mă pricep".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri