Vlad Petreanu: Ordonanța care îl scapă pe Dragnea este iminentă

Data publicării:
dancila dragnea

Jurnalistul Vlad Petreanu este de părere că liderul PSD Liviu Dragnea va încerca să dea o ordonanță de urgență pentru a promulga modificările aduse codurilor penale și de procedură penală cât mai rapid.

Petreanu scrie pe blogul său că miercuri, atunci când moțiunea de cenzură depusă de USR, PNL și PMP, va fi votată în Parlament este un moment-cheie pentru PSD și pentru Liviu Dragnea.

Jurnalistul spune că miercuri liderul PSD va afla câți dintre membrii partidului său i-au rămas loiali și câți au întors armele împotriva lui. „Orice baraj este solid până la prima fisură. Câteva defecțiuni la momentul potrivit, un grup parlamentar întors și niște promisiuni bine țintite ar putea transforma un vot aproape formal într-un dezastru pentru infractorii care au pus mâna pe putere în România – dar ar salva țara și, desigur, și pe cei care se vor desprinde la timp de grupul infracțional organizat”, observă Petreanu.

„Liviu Dragnea are nevoie de ordonanța de urgență care să-i anuleze sentința acum. Acum, azi, nu peste o săptămână, nici peste o lună – și, în orice caz, până miercuri, cel târziu”, scrie Vlad Petreanu.

Citește articolul integral aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri