Vlad Voiculescu, după ce Gabriela Firea a refuzat autorizarea protestului diasporei: „Pentru toate astea veți da socoteală”

Data actualizării: Data publicării:
180330_vlad voiculescu_MISCAREA_ROMANIA_IMPREUNA_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a publicat un mesaj dur pentru explicația dată de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a refuzat să autorizeze protestul diasporei, programat pentru 10 august. Firea a declarat că „un milion de oameni ar perturba grav activitatea și libera circulație din Capitală” și le-a cerut organizatorilor să revizuiască numărul participanților, dacă vor să obțină autorizația. 

180330_vlad voiculescu_MISCAREA_ROMANIA_IMPREUNA_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

„Gabriela Firea ne spune că protestul de pe 10 august nu a primit autorizație pentru că s-au anunțat 1 milion de oameni, ceea ce ar perturba dom'le capitala....

Tot Gabriela Firea îndeamnă "organizatorii" să își reconsidere solicitarea și să fie REZONABILI.

Ba mai mult, ne dă exemplul PSD-ului, care ar fi vrut inițial să aducă 1 milion de oameni (sic!) dar până la urmă a adus doar 300-400.000 oameni (sic!) ca să nu exagereze.

---
1. Gabriela Firea, doamnă, sunt câteva diferențe între mitingul PSD-ALDE și astea ale noastre, ale celorlalți. Primul și cel mai important ar fi că la noi nu exista "organizatori" care aduc manifestantii cu autocare. Și pentru că nu există băieții ăștia care să alerge oamenii și să le ofere 50 sau 100 de lei (diferit, în funcție de localitate) sau să îi amenințe că le taie ajutorul social sau cu pierderea serviciului, cum ar putea cineva (oricine) să limiteze cineva numărul participanților? Nu e greu să vă imaginați, faceți un "exercițiu de imagine"!

Și 2. (sau B), Gabriela Firea, doamnă, de un an jumătate încoace, sute de mii de oameni ies în stradă pentru că VOI, un partid de nesimțiți și infractori, ne scoateți pe toți din minți! Pentru că nu se mai poate! Pentru că VOI sunteți orice altceva decât REZONABILI!

Rezonabil este să le interziceți să protesteze celor care au trebuit să își câștige pâinea în altă țară din cauza guvernărilor voastre hoațe și proaste și vin PE BANII LOR la București doar ca să vă înjure pe voi?

Rezonabil este să le interziceți să protesteze celor care au trimis în țară ani de zile mai mulți bani decât toate investițiile străine, pentru sănătatea părinților, pentru școala copiilor și în general pentru tot ce n-ați făcut voi?

Rezonabil este, ca primar general, să numiți oamenii "veninoși" și "așa-numiți cetățeni"?

Rezonabil este să îi luați lui Calin Farcas orice șansă la viață pentru a vă susține protejații în poziții de șefi de spitale?

Rezonabil este să vă bateți joc de oamenii din țara asta, să îi lăsați fără medicamente, să nu construiți niciun spital, nici chiar cele pentru care aveți fonduri europene încă din 2014?

Rezonabil este ca după "doar doi ani" în care nu ați făcut nimic, să vă lamentați și să dați vina pe opozitie?

Rezonabil este ca un șef de partid să fie condamnat de două ori și după câteva zile de la propria condamnare să modifice Codul Penal pentru a se face scăpat, pe dânsul și pe alți infractori?

Rezonabil este halul în care analfabeții, infractorii și nesimțiții din partidul dumneavoastră își bat joc de justiție?

Rezonabil este să îndatorați țara asta cât pentru generații de acum înainte?

Pentru toate astea și pentru multe altele, veți da socoteală! Cu sau fără autorizație!

PS Totuși, dacă vreți să limitați numărul de oameni nemulțumiți și exasperați de ce faceți, retrageți codurile penale, retrageți legile justiției, nu mai băgați bățul prin gard cu grațierea si amnistia (penală și/sau fiscală), încetați cu manipulările și mizeriile de fiecare zi și puneți dracului mâna pe treabă, că de-aia v-au votat oamenii”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri