Vlad Voiculescu renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei. Va candida pentru Consiliul general

Data actualizării: Data publicării:
vlad voiculescu
Vlad Voiculescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Voiculescu a anunțat că își retrage candidatura pentru Primăria Capitalei, după ce PNL a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan pentru funcția de primar general. El a adăugat însă că va candida pe lista consilierilor generali.

„Acest proiect nu e despre un singur om, e despre sute de experți și mii de oameni care au contribuit la a face Bucureștiul un pic altfel decât este astăzi. Avem o realitate politică, care ne așază în față întrebarea cum mergem mai departe. Cât timp avem un candidat care e onest, care strânge partide de opoziție, și cât avem siguranța că acest candidat va câștiga alegerile în fața Gabrielei Firea, în condițiile astea nu voi merge mai departe cu candidatura”, a spus Vlad Voiculescu.

„În condițiile în care nu vorbim la București de un singur om, ci de o echipă, la Consiliul General, la sectoare, la consiliile locale, nu dau un cec în alb PNL, aștept să văd care sunt negorierile”, a spus el.

Vlad Voiculescu a anunțat că va candida pe lista consilierilor generali pentru Municipiul București.

„Aștept să văd care sunt negocierile, o parte au fost făcute transparent. Cred că e păcat că avem un candidat susținut de mai multe partide care a fost ales pe ușa din dos, în culise”, a mai spus Voiculescu.

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. El a adăugat că, potrivit sondajelor, alți posibili candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga bătălia cu PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri