Vlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate

Data actualizării: Data publicării:
vlad voiculescu in parlament
Vlad Voiculescu la ședința de guvern. Foto: INQUAM Photos/Octv Ganea

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. El spune că nu există niciun motiv pentru care USR PLUS să nu îl propună în Coaliție.

Afirmația a fost făcută într-un interviu la Europa FM, în contextul în care a vorbit despre necesitatea unei shimbări a modului în care se ocupă funcțiile din sistemul sanitar. Întrebat dacă este posibil să fie tot el propunerea Coaliției pentru ministerul Sănătății, Voiculescu a spus că este o variantă.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă la negocierile de astăzi din coaliție USR PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns că „asta e treaba Coaliției”.

„Dincolo de asta, nu e o funcție de carem să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai declarat fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului. Fostul ministru mai admite că i-ar fi greu să lucreze cu premierul Florin Cîțu, căruia Alinața USR PLUS i-a restras sprijinul politic.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri