Voiculescu îl acuză pe Dragnea de manipulare pe fondul plecării medicilor din România

Data publicării:
vlad voiculescu

„Manipulare à la Dragnea”, este reacția fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu la adresa liderului PSD. Astăzi, Liviu Dragnea a susținut că medicii nu mai părăsesc țara ca urmare a creșterilor de salarii decise de actuala guvernare.

„MANIPULARE à la DRAGNEA

După ce nu și-a respectat nicio promisiune din mărețul program de guvernare și cu precădere cele făcute medicilor, domnul Dragnea folosește un titlu din ZF pentru a manipula din nou în mod josnic... pe cei care îl mai cred.

ZF ne spune că în anul 2017 cel mai mic număr de medici din ultimii ani au solicitat documentele care le-ar permite să lucreze în străinătate.

În privința nr. de medici... vorbim de o estimare încă, dar Doamne ajută! Așa să fie! Să vedem însă, dacă ar fi așa, care ar putea fi motivele...

În articol ni se sugerează că este vorba despre veniturile medicilor, și singura informație din articol este că "Au crescut foarte mult plăţile pentru gărzile efectuate.". Creșterea plății gărzilor s-a petrecut în Octombrie 2016!!!

CE CRED MEDICII DESPRE ASTA?

În August anul trecut am făcut un sondaj în grupul de facebook al medicilor.

Peste 90% dintre medicii care au răspuns (preponderent medici care lucrează în spitale) consideră că veniturile au crescut în timpul anului 2016:

Mai precis: 

- peste 75% dintre respondenți consideră că veniturile au crescut în a doua jumătate a lui 2016 și AU RĂMAS CONSTANTE în prima jumătate a lui 2017

- peste 10% dintre respondenți consideră că veniturile au crescut în a doua jumătate a lui 2016 și AU SCĂZUT în prima jumătate a lui 2017”, arată fostul ministru Vlad Voiculescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri