Vosganian (ALDE): Acţiunea în forţă a jandarmilor a fost justificată. Iohannis și Opoziția au instigat populația

Data publicării:
varujan vosganian

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian spune că acţiunea în forţă a jandarmilor a fost justificată. El crede că o parte din vină o poartă preşedintele României care ar fi trebuit să facă apel la calm înainte de protest, pentru că existau zvonuri despre posibile violenţente la mitingul de vineri.

Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE: Au existat avertismente, în mod normal președintele României ar fi trebuit cu o zi înainte să iasă și să facă apel a calm, nu numai că n-a făcut apel la calm dar și el și președinții partidelor de opoziție au instigat populația, au spus că ei înșiși vor merge deși știau foarte bine că la un miting care nu este organizațional asumat de nimeni, în jurul căruia plutește o atmosferă violentă, cu îndemnuri la vărsare de sânge e un miting pe care ar fi mai bine să-l evite, numai că ei din păcate ar plăti orice preț ca să ajungă la putere și asta costă foarte mult imaginea României în străinătate.

În 2013, Varujan Vosganian plângea în Senat, se miruia și citea din cartea cu rugăciuni ca parlamentarii să nu încuviințeze urmărirea sa penală. În 2018, Vosganian afirmă răspicat că „Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toți odată!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri