Vot în Parlament | "Abuz inimaginabil într-o democrație!"

Data actualizării: Data publicării:
dragnea parlament fb psd
Foto: PSD / Facebook
"Aberant, neconstituțional, regulamentul anti-USR, care conține și alte articole represive, a fost votat azi în Camera Deputaților. Îl vom contesta la Curtea Constituțională", scrie liderul USR, Dan Barna, pe contul său de Facebook.
dragnea parlament fb psd
Foto: PSD / Facebook

Citiţi şi:Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

Mai jos, postarea integrală a liderului USR, Dan Barna:

"Abuz inimaginabil într-o democrație!

PSD a votat să ne poată da afară din Parlament pentru 30 de zile, dacă lui Liviu Dragnea nu-i place cum vorbim.

PSD ne interzice să ne reprezentăm alegătorii! Ne interzice să propunem, să susținem legi și să participăm la dezbaterile Parlamentului, din comisii sau plen.

Aberant, neconstituțional, regulamentul anti-USR, care conține și alte articole represive, a fost votat azi în Camera Deputaților. Îl vom contesta la Curtea Constituțională!

PSD e enervat la culme că ne permitem să vorbim la portavoce când ne taie microfonul, să ne exprimăm dezacordul prin pancarte atunci când suntem insultați, noi și alegătorii noștri!

Ne interzice să vorbim pentru că toate cuvintele noastre spun adevărul pe care Dragnea și clanul lui îl urăsc, iar cetățenii îl aud.

Adevărul spus cu voce tare și răspicat este letal pentru PSD.

#farapenali #dragneademisia"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri