Zgonea, despre candidatura lui Oprescu la președinție: Ultima dată am discutat despre o autostradă pe sub Parlament

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-02-10h00m23s171

Solicitat să comenteze declaraţiile făcute de primarul Sorin Oprescu, potrivit cărora social-democraţii i-au propus să fie candidat la Preşedinţie şi dacă acesta ar fi o soluţie de rezervă pentru PSD, Zgonea a răspuns: „Ultima dată când am vorbit cu domnia sa îmi cerea să treacă cu o autostradă pe sub Parlament".

„Aşa că nu pot să vă răspund la această întrebare, că nu ştiu. Sunt deocamdată preocupat de ideea aceasta a domnului primar de a trece cu o autostradă pe sub Parlament şi mă concentrez la lucrurile la care pot fi un sprijin pentru primarul municipiului Bucureşti", a adăugat Zgonea.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la emisiunea „După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV, că are planuri nu pentru cei trei ani şi jumătate rămaşi din al doilea mandat, ci pentru zece ani, precizând că au fost membri ai PSD care au „cochetat" cu ideea candidaturii sale la Preşedinţie.

Întrebat dacă va candida la Preşedinţie anul viitor, Oprescu a răspuns: "Domn'e, eu sunt primar general. Am planuri nu pentru trei ani jumătate, cât au mai rămas, ci pentru zece ani de zile. Vreau să-i văd pe oamenii ăştia (bucureştenii - n.r.) că se simt bine (...) Şi eu, ca şi dumneavoastră, iubesc oraşul ăsta. După 18 ani de zile de promisiuni, de discuţii...".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri