Zid social-democrat în jurul lui Liviu Dragnea, un lider „prigonit”

Data publicării:
dragnea psd aplauze

Congresul Tinerilor Social-democraţi (TSD) a fost un prilej pentru exprimarea susținerii față de Liviu Dragnea. Secretarul general al partidului, Marian Neacşu, a profitat de întâlnire ca să-l laude pe președintele partidului, pe care îl consideră prigonit pentru binele pe care vrea să-l facă ţării.

„România să aibă o creștere sustenabilă și consistentă și ca acea bunăstare provenită din creșterea economică să se întoarcă în buzunarele românilor. Este ceva de condamnat în asta? De ce a trebuit de acolo încoace Liviu Dragnea să fie cel mai prigonit om din România? De ce a fost nevoie de atâta presiune pusă pe umerii lui? Poate ca acest program să nu fie înfăptuit!”, a declarat Marian Neacșu. „Vă rog și vă invit acum pe toți să-l aplaudăm, să dăm un mesaj de susținere pentru președintele nostru, Liviu Dragnea!”, a încheiat secretarul general al PSD.

Aşa-zisul sistem ocult a fost, de altfel, laitmotivul congresului tinerilor social-democraţi. Seniorii din PSD le-au explicat tinerelor speranţe politice cum partidul este hăituit de reprezentanţii sistemului, care nu vor schimbarea în bine a ţării, care se opun, de exemplu, şi modificărilor Codului fiscal, adoptate prin ordonanţă de urgență.
Şedinţa de alegere a noului lider al TSD a fost marcată şi de omagii la adresa preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, aplaudat minute în şir.

De altfel, Liviu Dragnea s-a referit el însuși la „hăituire”, inspirat de muzica de fundal aleasă de tinerii social-democrați: „Pirații din Caraibe”.

„Gabi, cum ai ales muzica asta? Pirații din Caraibe! La cum ne hăituiesc ăștia chiar acum, parcă suntem pirați”, a spus Liviu Dragnea zâmbind de la tribună.

De cine se simt hăituţi social-democraţii?

A răspuns chiar Liviu Dragnea: „Nu vorbim de adversari politici. PSD se luptă astăzi și cu adeversari nepolitici, implicați ilegal în lupta pentru putere. Mulți nu vor schimbarea. Vor încerca să te oprească, să ne oprească, sistemul însuși de care se tot vorbește și de care vorbim generic manifestă întotdeauna, oriunde, o rezistență la schimbare. Sunt unii care se simt amenințați de aceste schimbări”.

(VIDEO. Discursul integral al liderului PSD șa Congresul TSD)

Tot despre tentaculele sistemului creat de alţii le-a vorbit tinerilor şi deputatul PSD, Liviu Pleşoianu.

„În țara noastră nu mai e vorba doar despre o luptă politică în sens clasic. În țara noastră, din păcate, e vorba de o luptă chiar pentru România. Este vorba de o luptă chiar cu un sistem paralel, care există și care ne-a luat ostatică țara de mai bine de un deceniu; e o luptă cu cei care ne-au băgat în cap, de mai bine de un deceniu, că suntem cei mai corupție de pe planetă”, a spus Liviu Pleșoianu.

Victima sistemului este, cred social-democraţii, chiar şeful partidului lor, după cum le spunea și secretarul general al partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri