Ziua Porţilor Deschise la Guvern, de Ziua Naţională a României

Data publicării:
12311232 928495713854381 4789423942526421988 n

 

Actualizare: Vasile Dîncu va participa mâine la ceremoniile de la Alba Iulia.

Primul-ministru Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu vor fi gazdele românilor care doresc să viziteze clădirea Guvernului”, se arată într-un comunicat furnizat de Palatul Victoria.

Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine”, a spus primul-ministru Dacian Cioloș. 

Începând cu ora 11:00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria.

Pentru că ne-am propus ca acest guvern să fie unul deschis către populație și spre dialog, vă vom primi cu 'porțile...

Posted by Dacian Ciolos on Friday, November 27, 2015

De Ziua Națională a României, cei care doresc să viziteze sediul Guvernului vor avea acces pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul orar 11:00 - 16:00 să poată vizita Sala Muntenia - unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania - unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova - unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri