Polițist agresat de un șofer fugar

Data publicării:
politia masina bun

Urmărire cu împuşcături, în judeţul Vâlcea. Poliţiştii din Călimăneşti au tras mai multe focuri de armă, ca să oprească un şofer fugar. Unul dintre agenţi a ajuns la spital, după ce a fost lovit de bărbatul urmărit.

Azi-noapte, polițiștii din Călimănești, în timp ce patrulau prin oraș au oprit un șofer pentru control. În momentul în care cei doi polițiști s-au apropiat de autoturism, cel aflat la volan a demarat în trombă. Oamenii au pornit în urmărire. Șoferul a intrat cu mașina într-o curte. Acolo i-a înjurat pe agenții de poliție. Pe unul l-a apucat de gât şi l-a izbit în gard.

Al doilea agent l-a somat pe agresor și a tras un foc de avertisment în plan vertical. Şoferul a fugit, iar polițiștii au pornit din nou în urmărirea lui. Când a fost aprins, șoferul l-a lovit pe unul dintre polițiștii cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este în stare gravă. La fața locului s-au strâns mai multe persoane, fiind necesară intervenția colegilor din cadrul SAS și a altor polițiști din cadrul Poliției orașului Călimănești, pentru aplanarea conflictului.

În acest caz se fac cercetări pentru ultraj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri