Poliţist ameninţat cu moartea chiar în secţie, de un traficant de droguri din clanul Huțuleac

Data publicării:
interlop Iosif Marian Grijincu

Un traficant de droguri din clanul interlopului Alexandru Huțuleac, cel care săptămâna trecută a lovit cu sabia în cap un luptător SAS, în timpul unor percheziții, a amenințat cu moartea un ofițer al poliției.

Potrivit Obiectiv de Suceava, Iosif Marian Grijincu a ajuns în arest după ce l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a chemat la secție pentru a-l informa că judecătorii au decis să îi prelungească măsura controului judiciar. „Ești un om mort. Îți crăp capul. Bine face lumea că vă crapă capul”, i-a spus individul polițistului.

Grijincu, în vârstă de 22 de ani, a fost pus sub control judiciar după ce procurorii DIICOT au întocmit două dosare pe numele lui, pentru trafic de droguri, în același caz în care este implicat și Alexandru Huțuleac, bărbatul care săptămâna trecută a atacat și lovit cu o sabie un ofițer al trupelor SAS, care se afla în timpul unor percheziții. În urma atacului, polițistul a ajuns în stare extrem de gravă la spital. 

Iosif Marian Grijincu a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de „ultraj”, el fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Ulterior, sâmbătă, 9 decembrie 2017, el a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, magistrații rădăuțeni admițând propunerea procurorilor. Individul a fost reintrodus în arestul Poliției sucevene.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri