Poliţist cercetat disciplinar, în urma unor postări pe Facebook

Data publicării:
ecuson politia romana

Un poliţist al Secţiei 4 de Poliţie din Timişoara este cercetat disciplinar de către Biroul Control Intern al Poliţiei Timiş, după ce pe o reţea de socializare au apărut postări care evidenţiau un comportament neadecvat al acestuia faţă de subalterni.

„Având în vedere informaţiile care au apărut pe o reţea de socializare, cu privire la comportamentul unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, faţă de un poliţist din subordinea sa, vă informăm că inspectorul şef a dispus (la sfârşitul săptămânii trecute, n.r.) efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern în vederea analizării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecinţă”, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis, luni, Agerpres.

Potrivit unor surse din Poliţia Timiş, poliţistul şi-a anunţat imediat demisia din funcţie, dar a revenit asupra deciziei, în urma rugăminţilor unora dintre colegi.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a dispus efectuarea unor verificări de către Corpul de control cu privire la situaţia existentă la nivelul Secţiei 4 de Poliţie din Timişoara.

„Conducerea Ministerului doreşte clarificarea urgentă a acestei situaţii, susţinând necesitatea menţinerii unui climat de muncă adecvat, care să permită personalului îndeplinirea cu profesionalism a atribuţiilor de serviciu”, informează luni un comunicat al MAI.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri