Video Polițiști atacați cu cuțitul de un bărbat din Constanța, care își amenința vecinii. Unul dintre agenți a fost rănit

Data actualizării: Data publicării:
politisti mascati in misiune
Polițiști atacați de un bărbat în timpul unei misiuni, la Constanța. Foto: Facebook Politia Română

Polițiști atacați în timpul intervenției la Constanța, acolo unde agenții au fost chemați să intervină pentru că un bărbat își amenința vecinii. În momentul în care polițiștii au bătut la ușa suspectului, el s-a năpustit asupra lor cu un cuțit, iar unul dintre agenți a fost rănit. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Bărbatul de 26 de ani, care a lovit cu cuţitul un agent de poliţie, a fost reținut, iar procurorii constănţeni cer arestarea preventivă.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de un inculpat fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

"În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: la data de 24.08.2021, în jurul orei 17,30, în timp ce se afla la locuinţa sa din municipiul Constanţa, a agresat-o pe persoana vătămată, agent de poliţie în cadrul IPJ Constanţa, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în sensul că i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zona braţului stâng şi în zona umărului stâng, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri