Polițistul Marian Godină, despre cazul șoferului cu numere de înmatriculare anti-PSD: Poliția Română va deconta urmările acestui „război” prostesc

Data publicării:
godina - fb

Polițistul Marian Godină scrie, pe pagina sa de Facebook, că imaginea Poliției Române va avea de suferit din cauza comportamentului polițiștilor care i-au dat jos numerele de înmatriculare anti-PSD unui șofer, l-au dus la secție și i-au reținut permisul de conducere. Deși șoferul fusese oprit de mai multe echipaje de poliție rutieră, dar și de polițiștii de la frontieră, acesta fusese lăsat să circule mai departe când ofițerii au constatat că mașina era înmatriculată în deplină legalitate. Astăzi însă, polițiștii din Capitală i-au întocmit dosar penal șoferului, deși ieri dezmințeau informația. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VIDEO. Momentul în care polițiștii dau jos numărul de înmatriculare cu mesaj injurios la adresa PSD

„Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier și aș fi controlat celebra mașină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alți colegi, nu m-aș simți prea confortabil acum și m-aș aștepta la vreo citație. Pentru că ori colegii mei greșesc acum, ori eu am greșit când l-am lăsat pe șofer să plece. Cert e că, din păcate, urmările acestui "război" prostesc vor fi acum decontate de Poliția Rutieră”, a scris polițistul pe Facebook.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră susţine că maşina cu numărul de înmatriculare ”M..EPSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti susţine că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană. Pe reţelele de socializare se organizează un protest pentru ora 14.00, în faţa sediului Poliţiei Rutiere de pe strada Udrişte din Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri