Povestea cumplită din spatele triplei crime din Călărași: Băiatul adoptat s-a transformat în călău

Data actualizării: Data publicării:
politisti

Procurorii cer arestarea a doi adolescenţi de 17 ani reţinuţi azi noapte pentru că ar fi asasinat un cuplu de pensionari şi fiica lor, la Călăraşi. Crima ar fi pornit din creiere înceţoşate de droguri, cred poliţiştii, care i-au prins repede pe suspecţi şi au aflat o poveste cumplită: unul dintre băieţi, abandonat de familie, fusese crescut chiar de victime.

Unul dintre cei trei adolescenţi reţinuţi azi-noapte a sunat la 112 şi a anunţat grozăvia. A povestit apoi unui vecin, rudă cu victimele. Omul a găsit puterea să intre în gospodărie însă uşa era încuiată, aşa că a aşteptat poliţia.

Vecin: I-a luat bijuterii, tot ce a avut în casă şi a plecat. I-a tăiat la gât şi a întins-o.

Cei doi bătrâni, de 80 şi 82 de ani, precum şi fiica acestora, de 58 de ani, au fost găsiţi hăcuiţi într-una din camerele casei. A fost dată alarma şi zeci de poliţişti au plecat în căutarea adolescenţilor.

Cornelia Manea, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi: S-a făcut un cerc de trei suspecţi minori. Din acest cerc face parte și un minor care fusese în plasament la familia decedată.

Vecinii spun că familia avusese iniţial o relaţie foarte bună cu băiatul luat în plasament. În timp, tânărul s-a schimbat şi a cunoscut gustul drogurilor. Era în stare de orice pentru a-şi hrăni dependenţa de droguri.

Vecin: Nu aveau o relaţie foarte bună cu băiatul. El fura tot ce prindea, nu conta. Vindea.

Anchetatorii cred că aşa s-a întâmplat şi aseară. Băiatul adoptat s-a transformat în călău pentru cei care sperau să le fie ajutor la bătrâneţe din cauza drogurilor. Şi-ar fi omorât familia adoptivă ajutat de unul dintre prietenii cu care, spun procurorii, a băut şi s-a drogat toată seara. Criminaliştii au numărat zeci de tăieturi pe trupurile celor trei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri