Povești amuzante din a doua zi de vot: „Am fost și ieri” „Păi și acum ce căutați?” „Să votez din nou”

Data actualizării: Data publicării:
vot la sat

Ritmul de vot în a doua zi de vot la rerefendumul privind modificarea Constituției pentru redefinirea familiei este oarecum similar cu cel de sâmbătă. Până la ora 10:00 au votat în a doua zi 1,50% dintre cei înscriși pe liste, prezența totală pe întreaga țară ajungând la 7,24%.

Membrii secțiilor de votare și observatorii au publicat și astăzi discuții și întâmplări amuzante de la vot. 

Bogdan Jitea: O doamnă intră în secție. Întrebarea standard. "Pe ce stradă locuiți?" "Știrbei Vodă. Am fost și ieri” ”Păi și acum ce căutați?" "Să votez din nou. Că dacă acum e pe două zile, se votează de două ori".


Bogdan Jitea: În ritmul în care se votează la noi, mi-e teamă să nu vină ăia de ieri să ceară buletinele înapoi din urnă și să avem spor negativ.


Laurențiu Fufezan: Discuții aprinse între cei 3 alegatori din fata secției: - Normal ca nu vine lumea. Nu au pus intrebarea ca lumea! Io de cand le-am zis! - Și s-o mai apucat si părintele sa-i amenințe daca nu vor să meargă. Mai tare i-o înrăit. -Treaba lor!


Laurențiu Fufezan: Ora 11 a sosit, omul negru nu a prea venit? 56 voturi. 3.4%. PS: Acum suntem pe TrinitasTV. Merge în fundal, în surdină. Președintele ne zice bancuri deocheate. E o figurăăă... LE: Acum s-a oprit. Recita în sincron Crezul.


Gabriel Brumariu: Discutie din sectie, intre membrii comisiei.

"Auzi, noi am fost rai ieri cu omul ala.

Care om?

Omul ala care nu stia daca sa voteze da sau nu. Trebuia sa il lasam 5 minute cu un barbat, 5 minute cu o femeie, sa vada el cum ii place"

Sectie dintr-un sat in Dambovita.


Gabriel Brumariu: Alta sectie din Vulcana-Pandele. Un domn in varsta de 93 de ani a iesit la vot ca a venit primarul acasa sa le spuna.
Altfel nu iesea.

"Dar sa vedeti acum, dupa slujba, o sa le zica preotul ca daca nu ies, ii ia dracii. Satana, mai degraba. Dar Pomohaci cu cine voteaza?"

Toata lumea rade. Timpul trece. Au fost aproximativ 20 de persoane.

Presedintele imi spune: "eu nu fac politica. Dar si aici la sat, e o scarba... Cate se puteau face cu atatia bani. E pacat si de resurse si de timp. Ce sa faci?"

Later edit: Nu a mai plouat din iulie. Nu sunt bureti, nu iese nimic. Nici asta vara nu au fost laptosi.

 

Citiți și Povești din secțiile de vot: Un biciclist a întrebat dacă poate vota cu buletin de București, ne-a mulțumit și a plecat

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri