Precizările Brigăzii Rutiere la incidentul din trafic în care a fost implicat Cătălin Rădulescu

Data actualizării: Data publicării:
scandal-radulescu-trafic
Foto: captură Mediafax

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu nu a trecut pe roșu și nici măcar pe galben, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Digi24. El a precizat că a fost un control de rutină.

„Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile în realitate. Colegii mei au acționat cum se acționează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat și oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur și simplu a mutat autovehiculul mai în față, pentru că a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, pentru Digi24.

„Nu a trecut pe roșu, a respectat culoarea semaforului. Nu a trecut nici pe galben, pur și simplu el a fost oprit pentru control care orice alt conducător auto care au trecut prin punctul de microfiltru respectiv”, a adăugat el.

Reprezentantul Brigăzii Rutiere a mai spus că nu poate să confirme dacă cei doi polițiști sunt din Curtea de Argeș, așa cum deputatul PSD a spus – că sunt prietenii lui.

„Am discutat cu colegii mei, au spus că nu este adevărat ceea ce a susținut domnul deputat, pur și simplu ei și-au făcut treaba”, a declarat ulterior acesta.

Costea a mai spus că nu a fost cazul ca polițiștii să filmeze cu body-cam-urile din dotare și vor încerca să obțintă toată filmarea de la cel care a surprins momentul. El a adăugat că deputatul le-a prezentat scuze ulterior celor doi agenți pentru tonul folosit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri