Sari la conținut

Preot, despre mitingul LGBT de la Cluj: Cine vrea altceva, să meargă la Grădina Zoologică

Preotul Calistrat Chifan, cunoscut pe rețelele de socializare pentru numeroasele și controversatele predici-video, a publicat și un videoclip în care vorbește despre mitingul LGBT care a avut loc la Cluj, numindu-i „descreierați” pe susținătorii comunității.

„Cum într-un oraș cum este Clujul, să permiți, pentru 20 de semnături a unor descreierați, să se facă o paradă gay în mijlocul Ardealului?! Acolo unde au fost atâția martiri, au fost atâtea vărsări de sânge, a fost atâta hortism, atâta prigoană.. ȘI VOI STAȚI ÎN BLOCURI ȘI VĂ UITAȚI LA TELEVIZOR să vedeți câți oameni au ieșit la miting.. 

În loc ca Piața Avram Iancu să aibă 20-30 de mii de oameni care să spună guvernului "Țara asta este o țară de oameni normali!" 

Este cea mai mare rușine, suntem niște mămăligari iar demnitatea noastră este zero! 

Oamenii în izmene cu baioneta în mână au putut spune "Pe aici nu se trece!" la Mărășești..și oameni capabili cu legea în mână, ticsiți de carte și de diplome, care sunt egale cu zero, nu sunt în stare să spună noi nu suntem animale și că suntem oameni?! 

Repet, cine vrea altceva sa meargă la Grădina Zoologică. 

TREBUIE SĂ DEMONSTRĂM CĂ ÎN NOI A MAI RĂMAS CUVÂNTUL OM”, a scris Părintele Calistrat pe Facebook.

Sâmbătă, în Cluj, au avut loc două manifestaţii, una dedicată diversităţii şi comunităţii LGBT, iar cealaltă a fost organizată de Noua Dreaptă, pentru susţinerea familiei tradiţionale. La evenimentul din urmă a avut loc un incident intens dezbătut în presă. 

Citiți și: Actriţa Oana Mardare, luată pe sus. Explicaţia Jandarmeriei pentru imaginile care au revoltat mediul online

Oana Mardare, o tânără actriţă, care asista la mitingul organizat sâmbătă, în centrul Clujului, de mai multe organizaţii care susţin familia tradiţională a intrat în conflict cu manifestanţii după ce a comentat afirmaţiile unuia dintre ei cu privire la un miting al comunităţii LGBT, desfăşurat anterior. Incidentul a determinat intervenţia jandarmilor, iar imaginile difuzate ulterior o arătau pe tânără cum este târâtă de jandarmi, cum ţipă şi apoi cum este dusă la duba Jandarmeriei împotriva voinţei ei şi în pofida argumentelor celor care au asistat la respectiva scenă.

Citiți și: Godină, despre actrița ridicată de jandarmi la Cluj: A ţinut să joace gratuit un rol de circar

Pe aceeași temă