Preot din Neamț, lovit mortal chiar pe trecerea de pietoni

Data publicării:
acc1

Un preot din Târgu-Neamț a murit, după ce a fost izbit în plin de o mașină, chiar când traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut duminică, în centrul orașului, iar preotul a fost dus de urgență la spital, având multiple traumatisme, iar medicii l-au operat, scrie presa locală. Însă luni, bărbatul s-a stins din viață.

Preotul Vasile Adiaconiței avea 52 de ani și era paroh la Biserica din satul Țolici, comuna Petricani. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că mașina l-a lovit în plin pe preot, dar și că șoferul nu a făcut nicio manevră pentru a evita accidentul, cel mai probabil din cauza vitezei cu care circula.

Șoferul ar fi un tânăr de 23 de ani, iar rezultatul etilotestului a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. El va fi însă cercetat pentru omor din culpă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri