Președintele Coaliției pentru Familie, jignit în direct de un cameraman: „Ce penibili sunteți”. Cum a reacționat Mihai Gheorghiu

Data actualizării: Data publicării:
gheorghiu

Președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorgiu, a fost jignit de un operator al TVR, în timp ce se afla în direct la emisiunea „Pulsul Zilei”. Momentul delicat a avut loc în timp ce Gheorghiu explica de ce merge la referendumul pentru familia tradițională.

În timp ce Mihai Gheorghiu își argumenta decizia, pe post s-a auzit cameramanul, care i-a șoptit acestuia „ce penibili sunteți!”. Președintele CpF și-a întrerupt discursul și l-a atenționat pe moderator despre ce se întâmplă.

„Votăm protecția constituțională a definiției căsătoriei în termeni juridici. Votăm pentru viitorul...Da. Operatorul dumneavoastră ne transmite mesaje: „Ce penibili sunteți!”. E foarte interesant și elocvent. Da. Am înțeles”, a spus Gheorghiu.

Realizatorul Radu Andrei Tudor a intervenit și și-a cerut scuze în numele colegilor săi. „Vă cer scuze eu în numele colegilor din platou. Chiar îmi pare rău“, a spus moderatorul, iar câteva minute mai târziu a pus capăt emisiunii.

Postul public de televiziune a dat un comunicat în care își cere scuze invitaților din emisiune pentru situația creată și anunță că va lua măsuri împotriva persoanei care i-a jignit.

„Societatea Română de Televiziune cere scuze scuze invitaţilor din emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident. Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora. Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major“, a transmis TVR 1.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri