Prietenul lui Gheorghe Dincă spune că l-a văzut pe acesta când a băgat-o pe Alexandra în casă

Data actualizării: Data publicării:
gheorghed

Cel mai bun prieten din tinerețe al lui Gheorghe Dincă spune că l-a văzut pe acesta când ar fi adus-o pe Alexandra acasă. „La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva”, a declarat Paul Mielă pentru adevărul.ro.

Paul Mieilă și Gheorghe Dincă au fost mult timp foarte apropiați. Au aceeași vârstă, au fost colegi de școală și vecini de bloc. Relațiile lor s-au răcit după ce s-au mutat amândoi la casă, în cartierul în care locuiesc acum. „Eram nedespărţiţi. El a fost cel care, pe vremuri, m-a şi ajutat să mă şi angajez. Era un om bun şi săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Îşi iubea mult soţia”, a declarat bărbatul.

Bărbatul a mai spus că relațiile s-au răcit după ce s-au mutat la casă, iar Gheorghe Dincă a plecat în Italia, unde a stat o perioadă destul de lungă.

Miercuri, pe 24 iulie, eu şi soţia mea am mers la înmormântarea fratelui. Chiar dacă mă deplasez greu, trebuia obligatoriu să merg. Şi reţin foarte bine ora când am ajuns în faţa casei lui Dincă pentru că soţia s-a uitat la ceas. Dorea să vadă cât am mers pe jos. De la casa mea până la el nu e mult, dar eu am parcurs drumul într-o oră. Mergeam, mă opream. Foarte foarte greu. De aceea, ştiu foarte sigur că la ora 10.30 am ajuns în dreptul casei lui Dincă”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

„La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a povestit bărbatul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri