Primăria a reziliat contractul cu UTI pentru Arena Națională. Reacția companiei

Data actualizării: Data publicării:
arena nationala

Primăria Capitalei a reziliat în urmă cu câteva zile contractul prin care compania UTI asigura mentenanța Arenei Naționale, deși acesta era valabil până în iunie 2018, relatează Profit.ro. Compania arată reprezentanții PMB au sugerat angajaților UTI care se ocupau de acest contract să demisioneze și să se angajeze la primărie.

arena nationala

Contractul cadru prin care UTI presa serviciile de mentenanță pentru Arena Națională a fost semnat în urmă cu trei ani și era valabil până în iunie 2018. Pe 7 martie 2017, UTI Grup a primit o adresă prin care era informată că Arena Națională a trecut integral în administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), și, ca urmare a prevederilor art. 204 din OUG 34/20016, relația contractuală cu UTI GRUP privind serviciile de întreținere tehnică nu mai poate fi continuată.

Reprezentanții UTI spun să își rezervă dreptul de a contesta în justiție anularea contractului cadru.

Trebuie să menționăm și modul neelegant și neprofesionist în care reprezentanții PMB au sugerat angajaților UTI dedicați acestui contract să-și dea demisia și să se angajeze la PMB pentru a asigura buna desfășurare a meciurilor din zilele următoare. Seamănă mai mult cu Vestul sălbatic decât cu o economie funcțională de piață”, au mai spus reprezentanții companiei.

Citiți mai mult pe Profit.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri