Primăria Bran, închisă, după ce viceprimarul a fost diagnosticat cu coronavirus: „Când am auzit, să paralizez, nu alta”

Data publicării:
Bran, Brașov
FOTO: Getty Images

Primăria Bran, din județul Brașov, a fost închisă după ce viceprimarul, care are și atribuții de primar, a fost testat pozitiv cu COVID-19, fiind internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Viceprimarul din Bran, Nicolae Nilă, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a dus „la spital cu una şi m-am trezit cu alta”. Acesta a povestit că s-a adresat medicului de familie după ce s-a simţit rău şi avea probleme cu respiraţia, ştiind că suferă şi de diabet. Acesta l-a trimis la UPU din Zărneşti, iar medicii de aici i-au recomandat să facă o testare pentru coronavirus şi l-au trimis la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov.

„Le-am spus că nu am nimic, că m-am ferit, dar am mers la Boli Infecţioase din Braşov. Aici, sâmbătă după-amiază, mi-au spus că am ieşit pozitiv la COVID-19. Când am auzit, să paralizez nu alta. N-am nimic, nu tuse, nu febră. (…) Nici în gândurile negre nu gândeam”, a declarat Nilă.

Acesta a mai precizat că Primăria Bran a fost închisă.

„Nu e nimeni, e închisă de luni. Nu ştiu pentru cât timp. Cred că se redeschide mâine (miercuri-n.r.). Azi (marţi-n.r.) se face dezinfecţie”, a afirmat viceprimarul din Bran.

La Primăria Bran lucrează aproximativ 30 de persoane, fiind incluşi şi poliţiştii locali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri