Primarul Brăilei a sunat la Electrica, pentru o avarie. Răspunsul Electrica: „Adresați-vă Primăriei!”

Data actualizării: Data publicării:
primarul Brăilei, Marian Dragomir
Foto: Facebook/Dragomir Viorel Marian

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a sunat la call-center-ul Electrica pentru a semnala o avarie care a afectat mai multe cartiere din oraş, iar operatorii care i-au răspuns l-au îndrumat să se adreseze Primăriei, informează Agerpres.

„Am sunat personal şi nu mi-a venit să cred ceea ce îmi pot spune la telefon. Am avut apoi o discuţie cu domnul director SDEE Brăila, Ştefan Rădulescu, care mi-a spus că le va transmite şi dânsul în scris acest lucru. În Municipiul Brăila corpurile de iluminat sunt ale Primăriei, dar reţeaua aparţine Electrica. Când este un corp de iluminat ars, intervine Luxten, când pe o stradă nu funcţionează iluminatul, trebuie să intervină Electrica. Trebuie să facem separare între aceste lucruri", a declarat Dragomir.

Edilul a spus că a decis să sune la Electrica după ce mai mulți cetățeni au sunat la primărie, ca urmare a mai multor întreruperi ale energiei electrice în oraș.

„Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă, pentru că nu este atribuţia Primăriei. Iluminatul stradal şi întreţinerea reţelelor este în sarcina exclusivă a Electrica. Vom face o adresă către Electrica, în care le vom cere să nu mai mintă cetăţenii din Brăila, că trebuie să intervină Primăria când lor le pică reţeaua”, a spus Marian Dragomir.

În ceea ce priveşte lucrările întreprinse în ultima vreme de Electrica pentru modernizarea reţelei de distribuţie a energiei electrice din Brăila, Marian Dragomir a precizat că acestea sunt în valoare de aproximativ 8 milioane lei.

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuţie a energiei electrice care deserveşte zona de Nord a Munteniei, respectiv judeţele Brăila, Vrancea, Galaţi, Buzău, Prahova şi Dâmboviţa, care au o arie de operare de 29.000 de kilometri.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri