Primarul din Deva şi fiica sa, vindecaţi de noul coronavirus

Data publicării:
90146790_684476878963932_6099055093070430208_o

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, şi fiica acestuia, Laura, s-au vindecat de infecţia cu noul coronavirus, rezultatele primite sâmbătă la cel de-al doilea test pentru COVID-19 fiind negative, cei doi fiind internaţi pentru tratament în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

„Noi plecăm astăzi (sâmbătă, n.r.) spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit negativ, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă”, a spus sâmbătă primarul Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Edilul local din Deva a mulţumit medicilor de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara pentru tratament şi a promis că va reveni „după ce va trece toată nebunia” pentru a le mulţumi cadrelor medicale de acolo.

„Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest om zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi. Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri! Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a mai scris Florin Oancea pe pagina sa de socializare, potrivit Agerpres.

Primarul Florin Oancea, administratorul public al oraşului, Adrian David, şi deputatul PNL Lucian Heiuş au fost depistaţi pozitiv, în 14 martie, la testul pentru infectarea cu virsul COVID-19 şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Ulterior, şi fiica primarului Florin Oancea a fost confirmată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

Deputatul Lucian Heiuş şi administratorul public Adrian David au fost externaţi din spital vineri după-amiază, după ce ambele teste la COVID-19 au ieşit negative.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri