Panglică tăiată la toaletă. Imaginile care au stârnit hohote pe Facebook au fost şterse

Data actualizării: Data publicării:
renovare 3

Toaletele renovate dintr-o școală au fost inaugurate cu mare fast, la Piatra Neamț, chiar de către primarul orașului. Reprezentanții unității de învățământ au organizat festivitatea inaugurării toaletelor inclusiv cu momentul tăierii unei panglici.

ACTUALIZARE 27.01 – 19.00. Investiţia de 42.000 de lei din bugetul local a fost marcată cu mai mult fast decât s-ar fi cuvenit. Dacă, iniţial, primarul s-a mândrit pe reţelele sociale cu realizarea sa, spunând că susţine investiţiile locale, ulterior, a şters pozele cu inaugurarea toaletelor.

Moment care în doar câteva ore a făcut înconjurul Internetului şi a stârnit hohotele utilizatorilor de Facebook.


Primarul Dragoș Chitic, cel care a oficiat evenimentul, a făcut mai multe fotografii în toaleta școlii gimnaziale „Elena Cuza” din Piatra Neamț, pe care le-a postat apoi pe pagina sa de Facebook: “Un program de investiții în unitățile școlare din Piatra Neamț, pentru a asigura o infrastrucură educațională de cea mai bună calitate. Împreună vom reuși să avem o infrastrucură școlară modernă de care să se bucure elevii, cadrele didactice și părinții. ”

La inaugurarea grupurilor sanitare au participat și oficiali ai Consiliului Local, ai Primăriei și ai Inspectoratului Școlar Neamț.

Investiția a costat aproximativ 42.000 de lei și a fost realizată din bugetul local. Renovarea toaletelor a constat în înlocuirea instalațiilor de apă vechi, zugrăvirea pereților și a tavanului, precum și înlocuirea chiuvetelor și a WC-urilor. Deocamdată, au fost renovate doar toaletele pentru fete, urmând ca cele pentru băieți să fie gata mai târziu, după ce primăria va plăti alți 40.000 de lei pentru lucrări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri