Primarul Galațiului a anunțat că are COVID-19, la câteva zile după ce a organizat un festival culinar în oraș

Data publicării:
Primarul Galațiului a anunțat că are COVID-19
Primarul Galațiului a anunțat că are COVID-19. Foto: Facebook/ Ionut Pucheanu

Primarul municipiului Galaţi, Ionuț Pucheanu, a fost confirmat cu noul coronavirus. Edilul a scris pe Facebook că se simte bine, are simptome ușoare şi s-a autoizolat la domiciliu.

Am simptome ușoare, pot să mă ocup în continuare de treburile curente ale Primăriei și sunt în legătură permanentă cu colegii din aparatul administrativ. Activitatea instituției se desfășoară în condiții normale, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare”, a scris edilul, care a fost reales pentru un nou mandat.

Primăria din Galați a aprobat și finanțat organizarea unui festival culinar în weekendul trecut, deși incidența cazurilor de COVID-19 în municipiu este mai mare de 1.5 de infectări la 1000 de locuitori, caz în care ar trebui impuse restricții, relatează G4Media.

Prefectul județului, Gabriel Ioan Avrămescu, a spus că municipiul Galați, unde este jumătate din populația județului, a ajuns la o rată de incidență de 1,59 la mia de locuitori.

Sunt acțiuni deliberate împotriva măsurilor luate de Guvern”, a spus prefectul, referitor la festivalul organizat de primărie.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri