Probleme la metrou la oră de vârf. Oamenii s-au îngrămădit în stațiile Unirii și Tineretului după o defecțiune tehnică

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie metrou
Probleme la metrou la oră de vârf. Oamenii s-au îngrămădit în stațiile Unirii și Tineretului după o defecțiune tehnică. FOTO: Digi24

Un tren de metrou a fost retras din circulație, marți dimineață, la oră de vârf, din cauza unor probleme tehnice. Telespectatorii Digi24 au semnalat că este mai aglomerat decât de obicei la stațiile Unirii și Tineretului.

Un tren de metrou de pe Magistrala 2 a fost retras din circulaţie marţi, la ora 8:50, la staţia Tineretului, linia 1, din cauza unei defecţiune tehnice, a anunţat Metrorex.

"Călătorii din tren au fost debarcaţi în siguranţă, în circulaţie fiind introdus un alt tren pentru preluarea acestora. La nivelul peronului şi vestibulului se fac anunţuri pentru informarea călătorilor despre situaţia întâmpinată", a transmis compania.

Potrivit sursei citate, în urma acestui eveniment nu au fost înregistrate întârzieri în circulaţie faţă de graficul normal

Dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre, puteți lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri