Prognoza meteo în București. Când va începe să plouă

Data actualizării: Data publicării:
oameni cu umbrele in bucuresti.
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață o prognoză meteo pentru Capitală, pentru intervalul 3 aprilie, ora 10:30 - 5 aprilie, ora 10:00.

În intervalul menționat, cerul va avea înnorări și vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (3/4 aprilie) și în a doua parte a zilei de duminică (4 aprilie).

În medie cantitățile de apă vor fi de 10...20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 14...15 grade sâmbătă (03 aprilie), iar duminică (04 aprilie) va scădea semnificativ și se va situa în jurul valorii de 10 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade.

ANM precizează că va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

De asemenea, meteorologii au prelungit vineri avertizarea meteo de vreme severă, până luni. Va fi mai frig decât de obicei pentru acesastă perioadă și va ploua în toată țara. În unele zone există chiar risc de lapoviță. Pentru zonele montane, astăzi intră în vigoare un cod galben de ninsori și viscol.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri