Propaganda rusă, despre referendumul pentru revizuirea Constituției: „Se confirmă dezastrul”

Data actualizării: Data publicării:
sputnik sigla

Sputnik.md, site-ul în limba română al principalului canal de propagandă al Kremlinului, scrie că „demersul național pentru modificare constituției se îndreaptă către un eșec major”.

La ora 16, procentajul abia depășea 15 — deci jumătate din minimul necesar. 15,21 este procentul comunicat de BEC. Cu alte cuvinte, pare imposibil ca în cele cinci ore rămase să vină la vot tot atâția cetățeni cât au venit în aproape 2 zile!” se arată în articolul semnat de Dragoș Dumitriu.

Este un caz care denotă starea gravă din România — în sensul că reacția în legătură cu Referendumul developează nu numai o neîncredere totală în suprastructura politică, dar și în Biserică și în presă. O stare de fapt care este rezultatul unor campanii susținute, bine gândite, pentru a crea acest rift între români și instituțiile fundamentale. "Războiul hibrid" despre care vorbesc mulți există — iar acum se dovedește că România l-a pierdut, asta pentru că nu a înțeles ce fel de "aliați" are”, se mai arată în articolul celor de la Sputnik.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri