Protest în București. Bărbat dus la Poliţie, după ce jandarmii au găsit asupra lui un pistol de jucărie

Data actualizării: Data publicării:
protest

Un bărbat a fost dus la Poliţie, după ce jandarmii au găsit asupra lui un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie, scrie News.ro.

Conform jandarmilor, asupra unui barbat aflat în Piaţa Universităţii a fost găsit un pistol, care ulterior s-a dovedit a fi de jucărie.

Bărbatul a fost dus la secţia 4 Poliţie pentru verificări.

Un alt bărbat a fost dus la Poliţie pentru verificări, după ce jandarmii au găsit asupra lui o bâtă şi un lanţ. 

De asemenea, forţele de ordine au găsit mai multe obiecte periculoase aruncate în pasaj, înainte de filtru, respectiv un box, un pistol cu electroşocuri, două petarde şi un cuţit. Jandarmeria anunţă că va face în continuare controale în pasajul de la Universitate, pentru a nu lăsa persoanele care au asupra lor obiecte periculoase să intre în piaţă.

La Piaţa Universităţii, peste 50.000 de oameni protestează faţă de corupţie şi faţă de modificarea legilor justiţiei, jandarmii fiind prezenţi în număr mare.

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook nemulţumiţi de modificările aduse legilor Justiţiei şi Codurilor Penale. Protestatarii au venit la Bucureşti din toate colţurile ţării- din Sibiu, Braşov, Iaşi, Timişoara sau Constanţa. Au plecat încă de dimineaţă spre capitală cu maşini, trenuri sau chiar pe jos.

 Detalii despre desfăşurarea protestului găsiţi aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri