Viorica Dăncilă, huiduită la Mamaia. Ce i-au „urat” protestatarii de Ziua Limbii Române

Data actualizării: Data publicării:
protest

Mai multe persoane s-au adunat, vineri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă. Protestatarii au huiduit-o pe Dăncilă în momentul sosirii şi i-au strigat: ”Analfabeta” sau ”Marioneta lui Dragnea”, scrie news.ro.

La Pavilionul Expoziţional din Mamaia se desfăşoară, vineri, Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD). Potrivit programului, la ora 15.00 ar fi trebuit să sosească liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă, care, însă, întârzie.

Mai multe persoane s-au strâns în faţa clădirii unde are loc şedinţa, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii celor doi. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fără penali” şi mesaje anti-PSD, dar şi steagul tricolor. De asemenea, au adus un manechin din carton care o înfăţişează pe Viorica Dăncilă.La scurt timp după apariţia protestatarilor în zonă, a apărut un echipaj de Poliţie, cu doi agenţi.

Unul dintre protestatari a strigat ”Ruşine Poliţiei”.

”Am venit să o întrebăm pe doamna Dan ce s-a întâmplat în data de 10 august. (...) Am vrut să aduc aminte Poliţiei Române că şi-au pătat onoarea. Poliţia şi Jandarmeria”, a spus bărbatul, jurnaliştilor.

Poliţiştii au intrat în Pavilionul Expoziţional, iar la ieşire, i-au cerut bărbatului respectiv să se legitimeze şi l-au verificat în baza de date. Agenţii au spus că nu vor aplica nicio sancţiune, întrucât bărbatul nu a comis nicio contravenţie.

Operaţiunea a durat câteva minute, după care poliţiştii au plecat.

În jurul orei 16.30, la şedinţă a ajuns Viorica Dăncilă, fiind huiduită de protestatarii strânşi în faţa clădirii. 

”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”, ”Analfabeta” şi ”Sunteţi o marionetă! Marioneta lui Dragnea”, i-au strigat protestatarii. 

Dăncilă a fost însoţită de Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici. 

În câteva minute a intrat în sală, unde şedinţa a fost oprită pentru ca premierul să fie întâmpinat la sosire. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri