Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, despre pereţii spălaţi cu mopul: Scuze că e gri, am şi eu acasă, nu iese la spălat

Data publicării:
asistente bagdasar arseni

Un nou scandal are în centru un mare spital in București. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat imagini în care, spune el, femeile de serviciu din Spitalul Bagdasar Arseni spală pereții cu un mop murdar, pe care îl folosiseră și pentru podele. Politicianul a cerut o reacție rapidă din partea Ministerului Sănătății. De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al spitalului spune că reprezentanții firmei de curățenie au fost chemați să dea explicații şi că, dacă au greșit, vor plăti.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a prezentat imagini, despre care susține că i-au fost transmise de la un cetățean care „nu a mai suportat jegul și bătaia de joc”, în care două infirmiere curăță pereții spitalului Bagdasar-Arseni cu un mop murdar.

Dr. Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni: „Faptul că se curăţă pereţii cu un mop este datorat acoperirii pereţilor cu linoleum antistatic. Din imaginile pe care le-am văzut, este un hol intens circulat, fiind holul de acces în spital şi în zona UPU şi care este zona de aşteptare pentru radiologie. Practic, în zona respectivă circulă doar persoane civile, nu pacienţi.

Atâta timp cât pe imaginile pe care le-am văzut eu nu am remarcat cum persoana ridică mopul de la podea pe pereţi nu pot face nicio afirmaţie.

Că este mopul gri, îmi cer scuze, am şi eu acasă mop, îl bag la maşina de spălat, nu mai iese alb cum l-am cumpărat”.

În 2016, la spitalul Bagdasar-Arseni a avut loc o anchetă a Ministerului Sănătății, după ce un bărbat rănit într-un accident de parapantă, s-a infectat cu bacterii intraspitalicești.

https://www.facebook.com/emanuel.ungureanu.39/posts/10156667000337854

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri