R Kelly, din nou la închisoare, după ce abia fusese eliberat pe cauțiune

Data actualizării: Data publicării:
r kelly

La doar câteva zile după ce fusese eliberat din închisoare pe cauțiune, cântărețul R Kelly a ajuns din nou în spatele gratiilor, scrie BBC News.

R Kelly a fost arestat pentru că nu a plătit pensia alimentară în valoare de 161.000 de dolari, pe care o datorează fostei sale soții și copiilor săi.

Artistul a fost reținut la doar câteva ore după ce a acordat un interviu postul CBS, în care a vorbit, vizibil nervos și agresiv, despre acuzațiile de agresiune sexuală care i se aduc.

Avocatul lui R Kelly a încercat să justifice neplata pensiei alimentare prin faptul că artistul ar întâmpina unele „dificultăți financiare” și a adăugat că toate conturile acestuia „sunt un dezastru”.

R Kelly a declarat că este pregătit să plătească 60.000 de dolari din suma pe care o datorează fostei sale soții, Andrea Kelly, însă judecătorul i-a cerut să achite toți banii. Următoarea audiere a cântărețului a fost programată pe 13 martie.

După apariția acuzațiilor de abuz sexual, R Kelly a fost ținta unei campanii de boicotare, iar contractul său cu casa de discuri a fost reziliat.

Zece capete de acuzare au fost formulate împotriva artistului pentru agresarea celor patru presupuse victime între 1998 şi 2010. Dacă va fi găsit vinovat, el este pasibil între trei şi şapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

"Nu este nevoie să reţin oamenii împotriva voinţei lor", a exclama el. "De ce aş face asta? Ar trebui ca R. Kelly să fie prost, după tot ce s-a întâmplat în trecutul meu foarte îndepărtat", a continuat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri