Video Raluca Turcan, întrebată dacă românii vor avea liber și luni, 31 mai: Știu că mulți vor această punte. Își pot lua o zi de concediu

Data actualizării: Data publicării:
raluca turcan cu masca in autobuz
Raluca Turcan spune că românii care doresc să fie liberi și în 31 mai, înainte de liberul legal de 1 iunie, își pot lua o zi de concediu. FOTO: Facebook Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Constanța, că românii care doresc să fie liberi și în 31 mai, înainte de liberul legal de 1 iunie, își pot lua o zi de concediu.

Raluca Turcan a fost întrebată dacă în acest an va fi acordată o zi liberă și luni, 31 mai, pentru ca românii să aibă patru zile libere (de sâmbătă până marți, 1 iunie).

"Discuţia este mai un pic mai delicată. Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte.

Pe de altă parte pot să își ia o zi de  concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte.

Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu.

Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu", a spus Turcan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Răspunsul Ralucăi Turcan la întrebarea legată de o eventuală zi liberă și în 31 mai, la minutul 6

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri