Rareș Bogdan, provocare pentru Dacian Cioloș: Dacă vine de la Bruxelles pentru o poziţie de ministru, voi intra şi eu în Guvernul Cîțu

Data publicării:
rares bogdan pe scena consiliului national al PNL tine un discurs inflacarat
Rareș Bogdan. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Rareș Bogdan i-a transmis o provocare co-președintelui USR PLUS Dacian Cioloș, în ziua Congresului PNL. Europarlamentarul spune că dacă Cioloș vine de la Bruxelles pentru un portofoliu în cabinetul condus de Florin Cîțu, își va părăsi și el „funcția extrem de importantă” la nivel european și va intra în Executiv.

Rareş Bogdan i-a transmis şi o „provocare” colegului său din Parlamentul European, Dacian Cioloş, lider al grupului Renew Europe.

„Eu îmi doresc foarte mult ca această coaliţie să continue împreună cu USR PLUS, o spun răspicat. De asemenea, îi transmit o provocare domnului Dacian Cioloş, am înţeles că se gândeşte la o poziţie de ministru. Dacă domnia sa vine de la Bruxelles pentru o poziţie de ministru, automat voi intra şi eu în Guvern alături de Florin Cîţu pe o altă poziţie, dacă domnia sa vine”, a mai spus Rareş Bogdan.

El consideră că procentul pierdut de PNL în sondajele de opinie poate fi recuperat, dacă partidul „livrează” în următorii doi ani.

„Ceea ce se întâmplă astăzi, faptul că PNL este puţin peste 20% nu înseamnă mare lucru. Alegerile sunt peste 2 ani şi 9 luni, dacă livrăm, dacă facem lucruri vom reuşi să ridicăm partidul la 32-34%”, mai spune europarlamentarul.

Eurodeputatul, susţinător al lui Florin Cîţu pentru şefia PNL, a reafirmat că premierul va fi ales în fruntea partidului, subliniind că „noua conducere” a PNL va fi „într-un parteneriat asumat” cu preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și: LIVE TEXT  Ziua marii confruntări Cîțu-Orban. Cine va câștiga voturile la Congresul PNL?

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri