Răsturnare de situaţie în cazul atacului brutal din Bucureşti. Cine erau, de fapt, agresorii din trafic

Data actualizării: Data publicării:
violente trafic

Răsturnare de situaţie în cazul atacului brutal de ieri din Bucureşti. Poliştii au găsit explicaţia pentru care nimeni nu a sunat la 112 să anunţe incidentul.

Cei care au lovit ar fi fost sub influenţa drogurilor şi s-au năpustit asupra pasagerilor din maşină pentru a obţine banii pe care i-ar fi datorat pentru droguri.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi în această dimineaţă şi identificaţi. Poliţiştii au stabilit că erau consumatori de droguri.

Imaginile atacului au fost filmate în jurul orei 18:00, în zona Spitalului Sfânta Maria. În imaginile surprinse de o cameră de bord a unei maşini apar doi indivizi care coboară de pe trotuar și merg printre mașinile care staționau la semafor. Se opresc în dreptul unui autoturism, apoi, fără ezitare, merg la cel din fața lui, iar unul dintre indivizi începe să dea cu pumnul, fără milă, în persoana aflată în dreapta.

Apoi, deschid portiera din spate și intră în mașină unde lovesc persoanele aflate acolo. Informaţiile iniţiale indicau că pe banchetă erau două femei, dar autorităţile spun că este vorba despre doi bărbaţi cu părul lung.

Unul dintre ei ar fi fost dator agresorilor pentru o pungă de marihuana pe care o primise în urmă cu un an şi pe care nu o plătise.

După ce imaginile au fost difuzate de Digi24, telespectatorii au semnalat că i-au recunoscut pe cei doi agresori.

„Am reținut exact hanoracul grena și gluga, ei erau cei din filmarea de la știri. Eu mergeam, ei veneau din spate și alergau foarte repede. Veneau spre Șoseaua Alexandria dinspre Herăstrău, către Docenților. Pe trotuar, printre mașini, păreau că fug după cineva ori fugeau de ceva”, spunea un martor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri