Reacția agenției de publicitate la care lucrează Rimaru, după acuzațiile extrem de grave care i se aduc acestuia

Data actualizării: Data publicării:
rimaru

Agenția de publicitate Centrade Cheil se află în mijlocul unui scandal, după ce mai multe femei și-au făcut curaj și au povestit că au fost agresate sau hărțuite sexual de Călin Ionescu, cunoscut și sub numele Rimaru, membru al trupei R.A.C.L.A și Senior Copywriter Centrade.

Radu Florescu, CEO-ul agenției, nu a confirmat că Rimaru ar fi fost concediat, în urma acuzațiilor grave care au apărut în spațiul public. Într-un interviu acordat IQAds, Florescu admite că în agenție comportamentul lui Rimaru a devenit cunoscut după ce a agresat o tânără, la Noaptea Agențiilor. Aceasta a făcut o plângere la departamentul de Resurse Umane, dar susține că gesturile și comportamentul lui Călin Ionescu au fost trecute cu vederea, iar ei i s-a spus să nu mai povestească întâmplarea.

IQads: Ați avut parte de antecedente semnalate în ceea ce îl privește pe Călin Ionescu și comportamentul față de persoane de gen feminin active la un moment dat în agenție?

Radu Florescu: Am aflat despre comportamentul lui Călin la o petrecere găzduită de agenție a doua zi după ce incidentul a avut loc. Managementul a luat în discuție acest incident, am vorbit și cu Călin și apoi a fost sancționat în conformitate cu prevederile Codului Muncii. Nu am mai primit nicio altă plângere, nicio altă sesizare cu privire la comportamentul lui în agenție sau în afara ei până să apară postarea de azi de pe Facebook.

Directorul agenției nu precizează ce măsuri „în conformitate cu prevederile Codului Muncii” au fost luate.

Întrebat cum are de gând să gestioneze situația în condițiile de față, Radu Florescu susține că „acuzațiile recente, făcute de cei care l-au cunoscut pe Călin sau s-au confruntat cu comportamentul lui nepotrivit, vin ca o surpriză pentru mine” și că situația este „analizată intern” pentru a „decide ce măsuri de impun la nivel de management”.

Citește interviul integral pe IQAds

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri